Over De Ark
De Ark, Centrum voor Palliatieve Terminale Zorg, biedt zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven. Het is een van de afdelingen van verpleeghuis Camillus.

U kunt hier terecht als verzorging thuis te zwaar wordt of als er meer specialistische hulp nodig is. De zorg en ondersteuning in De Ark is gericht op het zoveel mogelijk voorkómen en verminderen van klachten en problemen. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd. Bij de zorg zijn diverse disciplines betrokken: een verpleeghuisarts, de verpleging, activiteitenbegeleiding, een fysiotherapeut, maatschappelijk werkende en een pastor.

Er is alle ruimte voor eigen wensen en behoeften. Familieleden kunnen in De Ark of in de directe nabijheid ervan in een logeerkamer overnachten.
De Ark beschikt over 14 eenpersoonskamers met eigen badkamer en terras. De kamers bieden voldoende ruimte om ook eigen dierbare spullen mee te nemen: bijvoorbeeld uw gemakkelijke leunstoel, een schemerlamp of schilderij. Elke kamer heeft uitzicht over de tuin, de vijver en het Roerdal.
Note: Tekst en afbeelding overgenomen van De Zorggroep
 
Heinsbergerweg 176
6045 CK  ROERMOND
Tel.: 088-6102035
©Copyright 2013, Fred Stevens
Kwaliteit van leven, juist in de laatste fase